ΑΓΙΑΣΜΟΣ και ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Ο αγιασμός της Δευτέρας 13/9 θα υλοποιηθεί ως εξής:
Α και Β τάξη θα προσέλθουν στις 18.45 και με ευθύνη των εκπαιδευτικών στην είσοδο θα κατευθυνθούν σε συγκεκριμένες τάξεις του 1ου ορόφου από όπου θα περάσει ο ιερέας μόλις τελειώσει η ακολουθία του αγιασμού. Με το πέρας του αγιασμού θα αποχωρήσουν από το κτίριο.

Η Γ τάξη θα προσέλθει στις 19.45 και με ευθύνη των εκπαιδευτικών στην είσοδο θα κατευθυνθούν σε συγκεκριμένες τάξεις του 1ου ορόφου από όπου θα περάσει ο ιερέας μόλις τελειώσει η ακολουθία του αγιασμού. Με το πέρας του αγιασμού θα αποχωρήσουν από το κτίριο.

Την Τρίτη 14/9 θα προσέλθουν στον 1ο όροφο στην αίθουσα 115 όσοι παρακολουθούν γενική παιδεία για να παραλάβουν τα βιβλία τους ως εξής:
Α και Β τάξεις στις 19.00 και οι Γ τάξεις στις 20.00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου οι μαθητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, εφόσον ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που συστήνεται ο εμβολιασμός, καθώς και αυτοί/ες με ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα και οι μαθητές/τριες προσέρχονται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος, σύμφωνα με το υπόδειγμα , το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.