Επαναλειτουργία Σχολείου (Προσοχή!)

Αγαπητοί μαθητές/τριες Χριστός Ανέστη και χρόνια σας πολλά με υγεία.

Από 11/5 η Γ και Δ τάξεις επιστρέφουν στο σχολείο και έπεται η επάνοδος της Α και Β τάξης στις 18/5. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολικό μας συγκρότημα έχει καθαριστεί, απολυμανθεί και διαθέτει τα απαραίτητα μέσα που έχουν αποσταλεί από το Υπουργείο και την Σχολική Επιτροπή του Δ. Θεσσαλονίκης για την ασφαλή λειτουργία του.
Ωστόσο, οφείλω να σας υπενθυμίσω την ανάγκη λήψης των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την προσωπική σας ασφάλεια και υγιεινή. Αυτό σημαίνει τη χρήση ατομικής μάσκας προστασίας προσώπου, την συχνή πλύση των χεριών με σαπούνι πριν μπείτε στην τάξη, την χρήση αντισηπτικού που θα σας διανέμει ο εκπαιδευτικός της ώρας, την μη χρήση του ασανσέρ, την αποφυγή συγχρωτισμού και την πιστή τήρηση των οδηγιών που έχουν αναρτηθεί στις τάξεις και ότι άλλο προβλέπεται από την νομοθεσία που έχει αποσταλεί από το υπουργείο για το σκοπό αυτό και θα ενημερωθείτε εκτενώς με την επάνοδο σας στο σχολείο.

Επίσης, σε περίπτωση που εσείς ή άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ανήκετε/ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID 19 ή συγκατοικείτε με άτομο που ήδη νοσεί ή νοσείτε εσείς οι ίδιοι, θα προβείτε στη συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης μη παρακολούθησης των μαθημάτων, την οποία παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε ΑΜΕΣΑ στο σχολείο ηλεκτρονικά προκειμένου να πρωτοκολληθεί και έτσι να μην προσμετρηθούν οι συγκεκριμένες απουσίες.

εκ της Διευθύνσεως του 13ου Εσπερινού ΕΠΑΛ